horeca

Carmolimp îmbogățește meniul cu sarmale la pungă, anticipând comenzi de zeci de kilograme în prima săptămână

Introducerea sarmalelor la Carmolimp Carmolimp, un producător român cu o experiență de peste 30…

HORECA în criză: miliarde de lei pierduți în urma creșterii TVA la 21%

Impactul creșterii TVA în domeniul HoReCa Creșterea TVA la 21% în domeniul HoReCa ar…

Schimbare radicală în industria HoReCa: românii preferă livrările acasă în locul meselor în oraș. Care este media cheltuielilor pe persoană?

Schimbare în industria HoReCa Delivery-ul a ajuns să reprezinte 27% din piața totală HoReCa…

Radu Timiș Jr., CEO Cris-Tim: Creșterea TVA nu a avut impact asupra sectorului mezelurilor, diminuarea se simte în domeniul HoReCa

Impactul TVA asupra sectorului mezelurilor Radu Timiș Jr., CEO al Cris-Tim, a declarat că…

Publicitate
Ad Image